Sunday, September 9, 2012

Stupcat Amkademiku Episodi 3 TRAILER
Stupcat 2012, Humor Shqip 2012, Humor Shqip 2013, Stupcat 2013 Chate Shqiptare 

1 comment:

  1. Shikoni Humor Shqip dhe zgjeroni shoqerine tuaj ne AlbaChat duke degjuar muzik te zgjedhur nga Dj tane.

    ReplyDelete